Skip to Content

NIEUWE INSCHRIJVINGEN

De inschrijvingen starten op 24 juni vanaf 9 u. ‘s ochtends.

Voor de instrumentlessen en de samenspelgroepen contacteer je eerst het vrijetijdsloket – 015 30 72 50.

Voor alle andere lessen kan je meteen terecht via de webshop.


NIEUWE CURSUSSEN

Musical-zang

Dit is een nieuw koor specifiek voor cursisten van 13 tot en met 24 jaar. Je leert er de basistechniek van zang en samenzang, en daarnaast ook dans en spel.


Suzuki-initiatie

Vanaf 4 jaar ((°2020) kan je terecht voor Suzuki-initiatie, een lessenpakket voor ouder en kind. Ouder en kind volgen samen een groepsles van 30 minuten en het kind krijgt daarnaast ook nog 30 minuten individuele les. Je kan er meer over lezen in onze folder.


Muzieklab+

De cursus muzieklab krijgt een uitbreiding met muzieklab+, voor diegenen die graag meer willen weten over harmonie, vierklanken, toonladders, enz. Deze uitbreiding is niet verplicht maar geeft je een theoretische ondersteuning om samen te leren spelen met andere muzikanten.


Improvisatie

En als laatste hebben we nog de cursus improvisatie (muziek) waarbij er stapsgewijs wordt aangeleerd wat je mag gebruiken, hoe je dat doet en worden de technieken ingeoefend.


Cursussen in de kijker

Film-ensemble

Muziek is een essentieel onderdeel van de film. Het ondersteunt de beelden, vergroot de spanning en diept emoties verder uit. Kortom, het brengt de film tot leven.

Alberto Iglesias - Gabriel Yared - Abel Korzeniowski - Hans Zimmer - ...

Voor gevorderde leerlingen.

Mogelijke instrumenten: Dwarsfluit, klarinet, cello, klassieke gitaar, viool, saxofoon.

Zaterdag om 10u45.


MAP-atelier

meer info...


Samenspel

Als je interesse hebt om te leren samenspelen, kan je dit altijd laten weten. Dan bekijken we samen in welke samenspelgroep je terecht kan.

HERINSCHRIJVINGEN


Voor de individuele lessen, de samenspel groepen en de bandcoaching heb je de kans om vroeger in te schrijven. Zo ben je zeker van je plaats volgend schooljaar.


De leerkrachten zullen je komende weken vragen of je de cursus wil blijven volgen. Je kan dan meteen een gepast moment afspreken met hen.


Volg je momenteel muzieklab maar speel je nog geen instrument of volg je kunstlab en wil je graag starten met een instrument, dan kan je ook inschrijven tijdens deze voorrangsperiode. Je geeft je keuze door aan mij (via mail of telefonisch). Van zodra er zicht is op de open plaatsen in de planningen van de leerkrachten, neem ik contact met je op om een gepast moment af te spreken voor het volgende schooljaar.


Half juni krijg je een officiële mail ter bevestiging van je inschrijving met daaraan een betaaluitnodiging. Je kan dan via de webshop of via de vrijetijdsdienst betalen. Indien je niet betaald hebt tegen 30 juni, zal dit plaatsje opnieuw worden opengesteld.

Het inschrijvingsgeld voor de cursussen blijft hetzelfde als vorig jaar. Je vindt ze in onderstaande tabel.


In het kader van ‘Vrije tijd voor iedereen’ betaal je slechts 20% van het inschrijvingsgeld. Dit tarief wordt toegepast indien je in duffel woont en een ‘attest verhoogde tegemoetkoming geneeskundige zorgen’ hebt, na overleg met OCMW of erkend schuldbemiddelaar of wanneer je verblijft in een Duffelse zorginstelling of aan Duffelaars die in een zorginstelling verblijven.


Je kan gespreide betaling aanvragen. En bij een tweede inschrijving van een minderjarige in hetzelfde gezin krijg je 25 euro terug gestort.


Inwoners van Duffel Niet-inwoners van Duffel
-18 +18 -18 +18
Talen
Beeldende Vorming
€ 82 € 108 € 130 € 170
Praatcafé Talen
Muziekinitiatie
Muzieklab
Muzieklab+
Bandcoaching
Groot samenspel/samenzang
€ 72 € 98 € 114 € 154
Klein samenspel € 108 € 152 € 170 € 242
Individuele lessen € 138 € 192 € 218 € 306

TER INFO: wijzigingen Beeldende Vorming. De groepsindeling beeldende vorming verandert volgend schooljaar. Vanaf nu worden de cursisten per leerjaar ingedeeld en kunnen de leerlingen vanaf het 1ste leerjaar terecht in De Kunstfabriek- groep1 is voor het 1ste, 2de en 3de leerjaar, groep 2 voor het 4de, 5de en 6de leerjaar, groep 3 voor het middelbaar. De volwassenen kunnen dan weer rekenen op 30 minuten langer les, op woensdagavond van 19 tot 21 u.


"Vrije Tijd voor iedereen"-korting, zie voorwaarden op www.duffel.be/vrijetijdvooriedereenBack to top ↑